Rektörümüz, New York Üniversitesi'nden Prof. Dr. Selçuk Şirin ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz New York Üniversitesi (NYU) Kültür ve İnsan Gelişimi Fakültesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Selçuk Şirin ile bir araya gelerek Türkiye'de üniversite eğitimi, eğitim politikaları, edebiyat, sanat gibi konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Selçuk Şirin, Türkiye'de eğitim sisteminin ve üniversitelerin  karşılaştığı sorunların bilgisini vererek gözlemleri üzerinden çözüm önerilerini de rektörümüzle paylaştı.

Prof. Dr. Selçuk Şirin, Türkiye'nin acilen çözülmesi gereken 7 temel meselesini verilerle ve yaşanmış gerçek insan hikâyeleriyle ortaya koyduğu ve 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan "Ya Adalet Ya Sefalet, Daha Yaşanır Bir Türkiye İçin 7 Mesele 7 Reçete" adlı son kitabını da imzalayarak Rektörümüze armağan etti.