29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Şile Kampüsü Oditoryumu'nda gerçekleşti. Programa Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Günay ile Üniversitemizin akademik, idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Ayrıca Programa katılanlar arasında, Mütevelli Heyeti Üyelerinden Necdet Şenkal, Prof. Dr. Hüseyin Şinasi Onur ve Prof. Dr. Melda Cinman da yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programında Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Doruk Kaygusuz, Rektör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül açış konuşmaları yaptılar.

Kutlama programında konuşmacı olan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy, "Cumhuriyet Döneminde Kentsel Kültürel Mirasa Bakış" başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.