FMV Işık Okulları Basketbol Takımları Kamp İçin Kampüsümüzdeydi

FMV Işık Okulları Ayazağa ve Erenköy basketbol takımları 4 günlük kamp için Işık Üniversitesi Şile kampüsündeydi. Oyuncular ve koçlardan oluşan 33 kişilik kafile, 4 gün süren kamp boyunca hem Şile kampüsünün geniş olanakları eşliğinde sportif faaliyetlere hem de keyifli sosyal aktivitelere imza attı. Kampın son gününde aileler de Şile kampüsünde takım oyuncularına katıldı. Kampüsü gezen aileler, üniversite ve kampüs hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Kamp sürecini değerlendiren FMV Işık Okulları Sportif Faaliyetler Direktörü Ayhan Özgümüş, "Üniversitemizin Şile kampüsü, sahip olduğu sportif ve sosyal altyapı olanaklarıyla çocuklarımıza ideal bir kamp ortamı sundu. Çok keyifli bir kamp süreci geçirdik, üniversitemizden kamp, konaklama ve sportif faaliyetlerimiz için en üst düzeyde destek aldık. Kampın son gününde oyuncularımızın aileleri de bizlere eşlik ederek hem çalışmalarımızı hem de kampüsü yerinde görme olanağı elde ettiler, onlar da memnun oldular. Kamplarımıza, üniversitemizin açık – kapalı alanlarını değerlendirerek yaz aylarında da devam edeceğiz." dedi.