Haberler

Paylaş

Akademik ve İdari Çalışanlar Kıdem Ödül Töreninde Buluştu

Bu yıl 25'inci kuruluş yılını kutlayan Işık Üniversitesi, 5, 10, 15 ve 20'nci yıllarını dolduran akademik ve idari çalışanları için kıdem ödül töreni düzenledi. Online olarak gerçekleştirilen törene, Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Mütevelli Heyeti Başkan Vekilleri, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Genel Sekreter ile akademisyenler ve idari çalışanlar katıldı.

Törende konuşan Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Işık Üniversitesinin geride bıraktığı 25 yıl içinde çok önemli işlere imza attığını vurgulayarak, "Geride bıraktığımız 25 yılda yaptığımız çok iyi işler var, bunları birer değer ve bir kültür olarak koruyacağız. Bugün, uygulamaya koyduğumuz Stratejik Plan çerçevesinde üniversite olarak çok önemli bir değişim yaşıyoruz. Geçmişini bilen bir üniversite olarak, geleceğini tasarlayan bir üniversite olacağız ve bunu hep birlikte yapacağız. Akademik ve idari kadrolarımızın bugüne kadar üniversitemize sundukları her katkı büyük bir öneme sahiptir. Bugün ödül alan tüm akademik ve idari kadrolarımızı gönülden tebrik ediyorum, hepsine katkıları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş de törende yaptığı konuşmada, "Işık Üniversitesi olarak, öğrencilerimizi hem eğitim açısından hem de sosyal açıdan geleceğe hazırlarken, her zaman 'daha iyisini nasıl yaparız'ı tüm birimleriyle birlikte düşünen, birlikte çözüm üreten ve birlikte aksiyon alan, tüm birimlerin birbirinin tamamlayıcısı olduğu, uyum içinde çalıştığı, daima geleceği hedefleyen bir bütünüz" dedi.

Işık Üniversitesi öğrencilerinin ve mezunlarımızın her başarısında, yükseköğretimdeki saygınlığında, eğitim kalitesinde, akademik ve idari birimlerin kolektif çabası ve emeği olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş, "Üniversitemizin geçmişinde ve bugününde akademik ve idari çalışanlarımızın üstün gayretleri, kurumsal aidiyet duyguları ve yüksek motivasyonu vardır. Kuruluşumuzdan bu yana üniversitemize emek ve katkıları bulunan her kademeden akademik ve idari çalışanlarımıza üniversitemiz adına şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal etmiş tüm çalışanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, bugün düzenlediğimiz törende ödül alan tüm akademik ve idari kadrolarımızı tebrik ediyor, daha nice uzun yıllar boyunca bir arada olmayı diliyorum" diye konuştu.

İlgili Dosyalar