Işıklı Mezunumuz 13 Işıklıya İstihdam Sağladı

Mezunumuz Dilara Savaşçı, kendi kurduğu Markethinkers şirketinde 13 Işıklıya istihdam sağladı. Çeşitli markaların web siteleri için dijital içerikler üreten içerik ajansı olarak hizmet veren Markethinkers içerik yazarları ve editörlerden oluşan büyük bir ekibe sahip bulunuyor.

Kısa zamanda elde ettikleri başarılarla, hizmet verdikleri sektör gamını genişlettiklerini ve bu kapsamda hızlı büyümeyi desteklemek amacıyla yazar ekibini de hızlı bir şekilde büyütme ihtiyacı hissettiklerini kaydeden Dilara Savaşçı, "Ekibe yeni katılacak arkadaşlar için kendi üniversitemize öncelik vermek istedik. Üniversitemizin Kariyer ve Mezunlar Ofisinin de desteğiyle kısa sürede 30'dan fazla başvuru aldık. Bu başvurular arasından, 13 Işıklı arkadaşımızı ekibimize dahil ettik. Ekibimize katılan arkadaşlarımız SEO Uyumlu İçerik Yazarı, Editör, İş Geliştirme Uzmanı ve Sosyal Medya Yöneticisi gibi pozisyonlarda gücümüze güç katıyor. İlerleyen dönemlerde de üniversitemizle olan iş birliğimizi güçlendirerek sürdürmek ve daha fazla Işıklıya istihdam sağlamak istiyoruz. İlgilenen tüm öğrenci ve mezunlarımız, hem hizmet almak hem de iş başvurusunda bulunmak için markethinkers.com adresinden web sitemizi ziyaret edebilirler." diye konuştu.