Çağrı Merkezimiz Hızlı ve Etkin Çözümler Sunuyor

Işık Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Çağrı Merkezi 444 0 799 numaralı hat üzerinden hizmet vermeye başladı. Işık Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Bul, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Güneş Banu Kocatepe, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Orhan Tunç ve çalışanların katılımıyla açılan Çağrı Merkezi ile öğrenciler, öğrenci adayları, mezunlar ve paydaşlar; ihtiyaçları doğrultusunda ve sıklıkla karşılaştıkları konularla ilgili soruların yanıtlarına kolayca ulaşabilecek. Işık Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Güneş Banu Kocatepe, Çağrı Merkezi'nin hızlı ve etkin çözümler sunacağını kaydederek, "Bilgi edinmek isteyenler, Çağrı Merkezimize mesai saatleri içinde 444 0 799  numaralı telefondan 1'i tuşlayarak ulaşılabiliyorlar" dedi.