'Gömeç Belediyesi Aşevi' Mimari Fikir Projesi Öğrenci Yarışması sonuçlandı

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen "Gömeç Belediyesi Aşevi" Mimari Fikir Projesi Öğrenci Yarışması sonuçlandı.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde gündüzleri aşevi akşamları ise belediyenin müzik topluluğunun prova odasına dönüşecek proje yarışması tamamlandı. Yarışmanın Danışman Jüri Üyeleri; FMV Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Mimar, Mehmet Kamil Özkartal, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam'dan oluştu.

Gömeç Belediyesi Aşevi Mimari Fikir Projesi Jüri Başkanlığını Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy yürütürken, Prof. Dr. Ahsen Özsoy, Doç. Dr. Sıla Durhan, Dr. Öğr. Üyesi Gülay Kepsutlu, Dr. Öğr. Üyesi Elif Süyük Makaklı, Öğr. Gör. Dicle Zeycan, Öğr. Gör. Z. Yalın Önal jüride yer aldı. Yarışmanın raportörlüğünü ise Nil Döğerlioğlu, Ekrem Kaynar ve Nazlıcan Aşık gerçekleştirdi.

Yarışmaya katılan projelerin değerlendirilmesi sonrasında kazanan ödül grupları belli oldu. Kolokyum ve ödül töreni tarihleri ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Birincilik Ödülü
Hasan Kolancı / Işık Üniversitesi