Üniversite – Sanayi İş Birliği: Öğrenciler Tasarladı Firma Ödüllendirdi

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Güz 2019 döneminde üniversite sanayi iş birliği çerçevesinde özgün baskı desenleri tasarladı. Öğrencilerin tekstil baskı boyaları sektörünün önde gelen firmalarından Anadolu Kimya'nın baskı malzeme ve teknikleri için tasarladıkları özgün desenler büyük beğeni alırken; Anadolu Kimya, desenlerini seçtiği öğrencileri teşvik ödülüyle ödüllendirdi. Anadolu Kimya ayrıca, baskı tasarımı derslerinde kullanılması için bölüme boya malzemeleri de hediye etti. Öğrencilerin tasarladığı ve Anadolu Kimya tarafından seçilen baskı desenleri, firmanın katıldığı fuar vb. tüm satış kanallarında, kullandığı malzeme ve teknikleri daha farklı ve özgün desenler üzerinde göstermek amacı ile sergilenecek.