Endüstriyel Tasarım Bölümü ile Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) İşbirliği

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri, 2019-2020 Güz Yarıyılı ENT201, ENT301, ENT302, ENT401 Endüstriyel Tasarım Stüdyosu ile ENT490 Bitirme Projesi dersleri kapsamında Endüstriyel Tasarım Bölümü ile Kadıköy Belediyesi'ne bağlı Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) işbirliği çerçevesinde geliştirmiş oldukları tasarımlarını, 21 Ocak'ta TAK Kadıköy'de sundular.

Öğrencilerin, Endüstriyel Tasarım Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saltuk Özemir, Öğr. Gör. Bahar Tunçelli, Öğr. Gör. Hürsu Öke ve Öğr. Gör. Özcan Menekşe yürütücülüğünde, "Yaş Almış Bireyler İçin Yeni Kentsel Deneyimler" ve "Çocuklar İçin Yeni Kentsel Deneyimler" konu başlıkları altında gerçekleştirmiş oldukları bu çalışmalarının sunulduğu jüri; ders yürütücülerinin yanı sıra, davetli jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ekmekçioğlu ve Öğr. Gör. Güner Dönmez ile Kadıköy Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Can Nurkan Akba ve TAK'tan Tasarımcı Özlem Serdar ve Batur Seçil'den oluştu. Öğrencilerin projeleri, Tasarım Atölyesi Kadıköy'ün, Rasimpaşa Mahallesi Duatepe Sokak No: 61, Yel değirmeni - Kadıköy adresinde sergileniyor.