Öğrencimiz Carilla Karahan'dan İki Büyük Başarı

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü'nün bu yıl ilkini düzenlediği "Engel/Sizken" isimli 3 Aralık Dünya Engelliler Günü konulu afiş yarışmasının sonuçları belli oldu. CKNMGT-2 rumuzlu çalışması ile Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Carilla Karahan birincilik ödülünün sahibi oldu. Karahan bir başka tasarımıyla Avrupa'da da ışık saçtı. Karahan'ın "Depressing Future" adlı afişi Graphic Design Festival Scotland Poster Yarışması'nda jürinin yarışmaya gönderilen 8 bin 567 afiş arasından seçtiği 192 afiş arasına girmeyi başardı. Carilla Karahan'ın "Depressing Future" adlı afiş yıllık kitapta yayınlanırken aynı zamanda Olympia Gallery'de de sergilendi.