Kariyer Sohbetlerinin İlkinde Müzakere ve İlişki Yönetimi Konuşuldu

Işık Üniversitesi Kariyer Ve Mezunlar Ofisi'nin yeni dönemde düzenlediği "Kariyer Sohbetleri"nin ilki, Şile kampüsünde gerçekleştirildi. "İlişki Denen Dans" başlığıyla düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Anlaşma Müzakerecisi ve Yönetim Danışmanı F. Müjde Çetin, katılımcılara müzakerecilik ve ilişki yönetimini anlattı. Değer yaratma bilinci, ilişkilerin doğası, ilişkilerimde "ben", ilişkilerde paydaşlar, ilişkilerde "koruyucu hekimlik" ve müzakere kültürü konularının ele alındığı etkinlikte, örnek olay analizleri de yapıldı. Işık Üniversitesi Öğrenci Dekanı Hakan Hilmi Kapucu, günün anısına hediye takdiminde bulunarak Müjde Çetin'e paylaşımlarından dolayı teşekkür etti. Etkinlik sonunda 44 öğrenciye de katılım sertifikası verildi. Aynı etkinliğin Aralık ayında Maslak Kampüsünde de gerçekleştirilmesi planlanıyor.