29 Ekim Kutlamalarında İkinci Etkinlik Maslak'ta Gerçekleştirildi

Işık Üniversitesi'nin tüm haftaya yaydığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamındaki ikinci etkinlik, Maslak Kampüsünde gerçekleştirildi. Etkinlikte, anıtsal heykelleri ile tanınan ünlü heykeltıraş Prof. Dr. Tankut Öktem'in kızı Dr. Öğr. Üyesi Oylum Öktem İşözen, "Sıra Dışı Bir Heykel Ustası Tankut Öktem'in Anıtlarında Cumhuriyetin Değerini Anlamak" başlıklı konuşmasıyla, Tankut Öktem'in hayatını ve eserlerini anlattı. Öktem'in ardından sahnedeki yerini alan genç piyanist Tarık Kaan Alkan ise sergilediği performansla, katılımcılardan büyük beğeni aldı. Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eva Şarlak etkinlik sonunda Öktem ve Alkan'a çiçek takdim ederek teşekkür etti.