İzleyicilerin de Rol Aldığı Mahşer-i Cümbüş'ten Kahkaha Fırtınası

Doğaçlama tiyatronun usta oyuncuları Mahşer-i Cümbüş ekibi, sahne aldığı Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde öğrencilere bol kahkahalı saatler yaşattı. 'Ekim Ayı Işık'lı Etkinlikler' kapsamında sahne alan tiyatro grubu, doğaçlama oynadıkları oyunlara izleyici öğrencileri de katarak interaktif bir performans sergiledi. Kahkahanın eksik olmadığı oyun boyunca Mahşer ve Cümbüş olarak ikiye ayrılan oyuncular, oyunun her bölümünde daha önce hiç tiyatro yapmamış olanlar arasından seçtikleri iki öğrenciyi de sahneye ve oyuna dahil etti. İzleyicilerin önerileriyle anlık belirledikleri konu, akış ve repliklerle keyifli saatler yaşatan Mahşer-i Cümbüş ekibi, her bölümü izleyicilere puanlatmayı da ihmal etmedi.