Haberler

Paylaş

TVF Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; Işık Üniversitesi, Aquabeach, AP Sportif sponsorluğunda Şile Belediyesi ve Şile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası 22 – 24 Ağustos tarihleri arasında Şile'de gerçekleştirildi. Turnuvaya, U22 erkeklerde 7 takım, U22 kadınlarda 14 takım, U18 erkeklerde 6 takım, U18 kadınlarda 14 takım olmak üzere toplam 41 takım katıldı. Şampiyona boyunca takımlara, takım antrenörleri ve TVF tarafından görevlendirilen hakemlere konaklamaları için Şile Kampüsü'nde yer alan yurtlarını tahsis eden Işık Üniversitesi, takımların kahvaltı ve ulaşımlarına da destek verdi.

Işık Üniversitesi ayrıca şampiyona kapsamında düzenlenen ve TVF Plaj Voleybolu Altyapı Erkek Takımlar Teknik Direktörü Ahmet Tunçay ve TVF Plaj Voleybolu Operasyon Sorumlusu Ahmet Salman tarafından verilen seminere de ev sahipliği yaptı. Işık Üniversitesi Şile Kampüsü oditoryumunda düzenlenen seminerde; plaj voleybolunun uluslararası boyutta tanıtım videoları ve Elit Plaj Voleybolu Milli Takım sporcularının düşünce süreçleri ile oyun sahasına ilişkin teknik konular, katılımcılara aktarıldı.

U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası, 24 Ağustos Cumartesi günü oynanan ve çekişmeli temposuyla sporseverlere heyecanlı anlar yaşatan üçüncülük, yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Oynanan maçlar sonunda; U18 Genç Kızlar kategorisinde Naz/İrem çifti dördüncü, Berinay/Ceren üçüncü olurken, Final'de rakibi Ceyda/Öykü çiftini yenen Zeynep/Selin çifti Türkiye Şampiyonu oldu. U18 Genç Erkekler kategorisinde ise Nazım/Hikmet çifti dördüncü, Dünya/Hakan çifti üçüncü olurken, Final'de rakibi Batuhan/Necmi çiftini yenen Ali/Erdoğan çifti, Türkiye Şampiyonu oldu.

U22 Genç Kızlar kategorisinde de Gökçe/Ece çifti dördüncü, Aysu/Hülya çifti üçüncü oldu. Final maçında ise Özge A./Simge çiftini yenen İstanbul Anadolu GSK çifti Türkiye Şampiyonu olarak bu yıl ki turnuvaya adını yazdırdı. U22 Genç Erkekler kategorisinde ise Onurcan/Nurullah çifti dördüncü, Erkan/Cem çifti üçüncü oldu. Final maçında ise Eyyüp G. / Erkan T. çiftini yenen Batuhan C.A / Tarık G. çifti Türkiye Şampiyonu oldu. Final maçlarının ardında dereceye giren sporcular kupa, madalya ve para ödülleri kazandılar.

Şampiyonanın final günündeki ödül töreni, Şile protokolünden isimleri de bir araya getirdi. Ödül töreninde, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Emniyet Müdürü Murat Öztaş, Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kapucu ve Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K. Tanju Altınay hazır bulundu. Ödül töreni öncesinde U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'na katkıları sebebiyle Aquabeach işletmecisi Emre Budur; Türkiye Voleybol Federasyonu Mehmet Akif Üstündağ'a iletilmek üzere TVF İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran ve Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere'ye, günün anısına plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Şile Emniyet Müdürü Murat Öztaş, Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K. Tanju Altınay, TVF İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık ve AP Sportif Genel Direktörü Ali Peçen tarafından takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İlgili Dosyalar