2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları 

Sevgili Öğrenciler,

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuruları üniversitemiz Erasmus+ Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Yabancı Dil Sınavları Sonuç Listesi için tıklayınız.

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Aday Öğrenci Yerleştirme Listesi için tıklayınız. 

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Başvuruları kurumumuz Erasmus+ 2020 Proje Dönemlerinden faydalandırılmak üzere değerlendirilmiştir. Adayların faaliyete hibeli katılımları Ulusal Ajans tarafından 2020 proje döneminde üniversitemize tahsis edilecek hibenin değerlendirilmesini takiben mümkün olacaktır.

Başvuru Sonuçları yalnızca 2021 Bahar Dönemini kapsamaktadır. Bu nedenle partner üniversitelerin listelenen toplam kontenjanları Bahar ve Güz Dönemine eşit olarak ayrılmıştır. 

Yerleştirilen öğrencilerimiz, yerleştirildikleri kuruma başvurduktan sonra nihai karar, partner üniversite tarafından verilecektir. Partner kurumdan kabul alan öğrencilerimiz Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.

Başvuru sistemine, mobility.isikun.edu.tr adresinden, daha önce tanımlanan kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanarak giriş yapabilir ve yerleştirme sonucunuzu bu alandan da görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru durumu "Yedek" olan öğrenciler, partner üniversitelerin başvuru tarihlerinin devam etmesi ve kazanan öğrencilerin hareketlilik hakkından feragat etmesi durumunda açılacak kontenjanlara fakülte bazında puan sıralamalarına göre yerleştirilebilecektir. Listede, kazanan öğrencilerin mücbir durumlarda değerlendirilmek üzere yedekte bulunan tercihleri de yer almaktadır.

COVID-19 sebebiyle hibelendirmeler belirli koşullar baz alınarak yapılacaktır. COVID-19 sürecinde gerçekleşecek hareketliliklere ilişkin bilgilendirme metni için tıklayınız.
 
Başarılar dileriz.

IŞIK UNIVERSITY
ERASMUS+&GLOBAL EXCHANGE PROGRAMS

İlgili Dosyalar