Internship4all Staj Konsorsiyumu 2020 Projesi Işık Üniversitesi Nihai Puanlama Listesi

Internship4all Staj Konsorsiyumu 2020 Projesi Işık Üniversitesi Nihai Puanlama Listesi

Internship4all Staj Konsorsiyumu 2020 Projesi Işık Üniversitesi Nihai Puanlama Listesi için tıklayınız. Nihai Puanlama listesinde yer alan öğrenciler staj kabul mektubu sunmaya hak kazanmışlardır. Staj kabul mektubunun son teslim tarihi 02.04.2021'dir. Adayların staj hareketliliğinden faydalanabilmeleri için staj yapacakları kurumdan aldıkları davet mektuplarını Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığına ilgili tarihe kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Yararlanıcıların, sunmuş oldukları davet mektuplarında yer alan hareketlilik başlangıç tarihi geldiğinde, henüz gidiş işlemlerini tamamlamamış olmaları, faaliyetten vazgeçmiş olarak değerlendirilmeleri sonucunu doğuracaktır. Internship4all Staj Konsorsiyumu tarafından düzenlenecek olan ve staj kurum arama sürecine destek olması planlanan CV Hazırlama Atölyesi programı ilerleyen tarihlerde bilgilendirme olarak paylaşılacaktır.

Hibe dağıtımı kabul mektubu sunan öğrenciler arasında, ilgili proje staj hareketlilik kontenjanı kapsamında Erasmus Notu sıralamasına göre yapılacaktır.

Internship4all Staj Konsorsiyumu İlgili Başvuru Duyuru Linki;
https://internship4all.org/2020/10/21/erasmus-staj-hareketliligi-konsorsiyumu-ogrenci-staj-hareketliligi-basvuru-cagrisi-3/