Detaylı bilgi için

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimize TUBİTAK Desteği

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimize TUBİTAK Desteği

Back

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim üyemiz Prof. Banu İnanç Uyan Dur'un danışmanlığında üç öğrencimiz TÜBİTAK 2209/A Öğrenci Projeleri desteği almaya hak kazandılar.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Yaren Aydınhan'ın Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof. Banu İnanç Uyan Dur danışmanlığındaki "İlk Okuma Yazma Dönemindeki Disleksi Problemi Olan Çocuklar İçin Artırılmış Gerçeklik Destekli Kitap Tasarımı" başlıklı araştırma projesi TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Yine Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Zeynep Çelik'in Prof. Banu İnanç Uyan Dur danışmanlığındaki "İlk Okuma Yazma Öğretimine Yönelik Eğitsel Kutu Oyunu Tasarımı" başlıklı araştırma projesi TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

Aynı bölümden İlayda Gizem Şentürk'ün Prof. Banu İnanç Uyan Dur danışmanlığındaki "Okul Öncesi Dönemdeki Orta Derece Öğrenme Yetersizliği Olan Down Sendromlu Çocuklara Duygu Kavramlarının Öğretimi İçin Kitap Tasarımı" başlıklı araştırma projesi de TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz Yaren Aydınhan, Zeynep Çelik ve İlayda Gizem Şentürk'ü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.