Yöneticiler İçin MBA

Yöneticiler İçin MBA (Tezli/Tezsiz, Türkçe)

IŞIK – Executive MBA programı profesyonellere inovatif iş ortamı için gerekli olan yönetimsel özellikleri kazandırma fırsatı veren bir programdır. Program, öğrencilerin başarılı bir işletme yönetimi için ihtiyaçları olan yetenekleri geliştirmeleri üzerine dizayn edilmiştir. Çağdaş işletme dinamiklerini keşfetmeye olanak tanıyan program gerçek hayat vakalarından yararlanmaktadır. 

Tezli program 24 aylık bir programdır.Mezuniyet için öğrencilerin 21 kredi değerinde 7 dersin (1 zorunlu ve 6 seçmeli) yanı sıra bir Seminer dersi (kredisiz) ile Yüksek Lisans Tezini başarıyla tamamlamaları gerekmektedir. Öğrenciler bir akademik danışman gözetiminde İşletme alanında bir konuda Yüksek Lisans Tezi çalışması yapar ve dönem sonunda jüri önünde sunar. 

Tezsiz program, 12 aylık bir program olup, toplam 30 kredi değerinde 10 ders (1 zorunlu ve 9 seçmeli) ve Dönem Projesinden oluşmaktadır. Proje çalışması kredisiz olup, tamamlandığında başarılı veya başarısız olarak değerlendirilir.

Kimler Katılmalı?
IŞIK – Executive MBA Programı kariyerlerini hızlandırmayı amaçlayan ancak işlerini aksatmak istemeyen profesyoneller için dizayn edilmiştir. Program farklı sektörlerde bulunan ve iş yaşamının güncel paradigmalarından geri kalmak istemeyen profesyonellere temel bilgiler kazandırmayı hedefler. Sınıf içindeki tartışmalar öğrencilere yönetim alanındaki problemlerle baş etmek adına çeşitli bakış açıları kazandırır.

İlgili Dosyalar