Çevrimiçi Panel: 'Genç Mimar Nasıl İş Bulur? 2'

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve YAPI Dergisi iş birliği ile düzenlenen 'Genç Mimar Nasıl İş Bulur? 2' başlıklı panel 1 Aralık Salı günü, saat 16:00'da çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Panele katılım için Zoom bilgileri:
Meeting ID: 955 3693 7358
Passcode: 548769
1 Aralık 2020, Salı - 16:00

İlki 2019 yılında FMV Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve YAPI Dergisi iş birliği ile düzenlenen 'Genç mimar nasıl iş bulur?' başlıklı panelin ikincisi, 1 Aralık 2020 tarihinde FMV Işık Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecek. YAPI Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Mimar Yasemin Şener Çobanoğlu'nun moderatörlüğünde inşaat sektörünün önde gelen firmaları Turner Construction, ENKA, TAV ve Rönesans İnşaat'tan katılımcılarla çevrimiçi olarak yapılacak panelde, 'yurt dışı şantiyelerde ve uluslararası projelerde mimar olarak çalışabilmek', 'BIM'in (Building Information Modelling) inşaat sektöründeki önemi', 'teknolojik gelişmeler ve inşaat sektörünün geleceği'  başlıkları konuşulacak.

Panelistler
Alev YALÇINKAYA