İletişim Erasmus+ 2018 Personel Hareketliliği Çağrısı

Erasmus+ 2018 Personel Hareketliliği Çağrısı

2018-2020 Erasmus+ Proje Dönemi Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma başvuruları 21 Aralık 2018 itibariyle başlamıştır. 21 Ocak 2019 tarihinde sona erecek başvurularınızı başvuru formunu Uluslararası Daire Başkanlığımıza imzalı ve şahsen ileterek gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru esnasında kabul mektubu alma şartı aranmamaktadır. Personel hareketliliği ile ilgili tüm bilgi ve anlaşmalı kurumlar listesi ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Ayrıca personel hareketliliği faaliyetlerine katılım sağlayabileceğiniz kurumlar ve etkinlikleri ile ilgili linki ziyaret edebilirsiniz. Tüm soru ve talepleriniz için Uluslararası Ofis ile irtibatta kalabilirsiniz.
Saygılarımızla, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı

Erasmus+ 2018 Staff Mobility Call

2018-2020 Erasmus+ Staff Mobility application period for Teaching and Training has started as of December 21, 2018. The application deadline is January 21, 2019. You can apply by filling and delivering the application form to International Office. Acceptance letter is not required at this stage. Information about staff mobility and the list of partner institutions can be found in the attachment. You can also visit the link for the institutions organizing staff mobility activities. Please contact International Office for all your questions and inquiries.
Best Regards, International Office