IŞIK'lı Akademisyenlere 'Temel Patent Eğitimi' Verildi

IŞIK'lı Akademisyenlere 'Temel Patent Eğitimi' Verildi

Back

FMV Işık Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (IŞIK TTO) ve Destek Patent işbirliğiyle IŞIK'lı akademisyenlere yönelik olarak "Temel Patent Eğitimi" düzenlendi.

IŞIK TTO aracılığı ile IŞIK'lı akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Temel Patent Eğitimine; buluş fikri olan ve fikrini koruma altına almak isteyen, farklı bölümlerden araştırmacılar katıldı.

Sınai Mülkiyet Haklarının yönetimi konusunda faaliyet gösteren Destek Patent firmasından Patent Vekili Burak Oyludağ eğitmenliğinde Temel Patent Eğitimi 25.06.2018 tarihinde gerçekleştirildi. Sınai Mülkiyet konusunda temel bilgilerin verildiği ve patent kavramının anlatıldığı eğitimde buluş bildirim formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar ve patent ön araştırma teknikleri konularında da bilgi paylaşımı yapıldı
TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ