TÜBİTAK- Güney Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) Ortak Proje Çağrısı Açılmıştır!

DESTEKLİ ARAŞTIRMALAR OFİSİ

Değerli Öğretim Üyeleri, Araştırmacılar,

IŞIK Üniversitesi ve Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) arasında işbirliği anlaşması imzalanmıştır (2016).

TÜBİTAK ile Güney Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) arasında imzalanmış olan "Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Protokolü" çerçevesinde, 2018-2020 yıllarında desteklenmek üzere ikili işbirliği çağrısı açılmıştır.

Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türk bilim insanlarının, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Güney Koreli araştırma kuruluşunda çalışan araştırmacı(lar) ile proje ortağı olarak kendilerinin anlaşmaları gerekmektedir. Çağrıda herhangi bir konu sınırlaması bulunmamaktadır.

KAIST'in akademik departmanları ve müh. kontak kişilerini ekte bulabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda yardımcı olmak isteriz.

Türkiye'deki proje ortaklarının TÜBİTAK'a, Güney Koreli proje ortaklarının ise NRF'e başvurmaları gerekmektedir. Tek taraflı başvurular kabul edilmemektedir. İki tarafça da uygun bulunan projeler desteklenmektedir.

* Online Başvuru: http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr/
* Başlangıç Tarihi: 01.03.2017
* Son Başvuru Tarihi: 03.04.2017
* Basılı Belgelerin Son Teslim Tarihi: 13.04.2017
* Çağrıya ilişkin detaylar için tıklayınız.

Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Saygılarımızla,
TTO/Destekli Araştırmalar Ofisi