TÜBİTAK 2209-B - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı!

TÜBİTAK 2209-B - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı!

DESTEKLİ ARAŞTIRMALAR OFİSİ

Değerli Öğrenciler,

TÜBİTAK, 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri, Doğa Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıbbi Bilimler ve Tarımsal Bilimler alanlarının ilgili bölümlerinden birinde öğrenim gören lisans öğrencilerinin hazırladıkları, sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen ve / veya sanayide uygulama potansiyeli olan ürün / yöntem / süreç iyileştirme ve / veya geliştirmeye yönelik araştırma konusuna sahip lisans bitirme tezleri için destek vermektedir.

Bütçe: Tez desteği: En çok 4.000 TL/proje
Danışmanlık Desteği: Akademik ve Sanayi danışmanı için 1.000TL/proje

Başvuru Koşulları için tıklayınız, başvuru formları için tıklayınız.

· Başvuru Dönemleri: Yılda on iki dönem başvuru alınan programa yapılacak başvuruların her ayın son iş günü mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Başvurular on-line sistem üzerinden yukarıda belirtilen dönemlerde alınmaktadır.

Başarılar diler, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
Destekli Araştırmalar Ofisi