KAMU SAĞLIK TESİSLERİ YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI

SON BAŞVURU TARİHİ 18 MART 2020!

2020 yaz döneminde İstanbul Kamu Hastanelerinde BMED3910 veya BMED4910 yaz stajını yapabilmek için ön başvuru yapmanız gerekmektedir. Yapılacak olan ön başvuru sayısına ve değerlendirme sonucuna göre bu hastanelerde üniversitemiz öğrencileri için kontenjan ayrılacaktır.

Başvuru talepleri 1 Haziran - 30 Haziran, 1 Temmuz-30 Temmuz, 1 Ağustos-31 Ağustos olmak üzere 3 dönem halinde alınacaktır. Yaz okuluna dahil olacak öğrencilerin bu hususu göz önünde bulundurarak, yaz okulu dönemi ile seçilen staj dönemi çakışmayacak şekilde seçim yapmaları gerekmektedir. Lütfen staj yapmak istediğiniz kurumu ekteki listeden seçerek belirtiniz.

Staj yapmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bilgileri içeren maili 18 Mart 2020 Salı, saat 17.00'a kadar ece.yener@isikun.edu.tr adresine göndermeleri önemle duyurulur.

Mail içeriği :

1. Ad-Soyad
  2. Öğrenci numarası
  3. Staj yapılmak istenilen kurum ismi.