Uzaktan Öğrenme ve Eğitimde İnovasyon Sempozyumu

21 Kasım 2019 | Perşembe, Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü

Sempozyumun Amacı

Eğitim Dünyasını etkileyen ve yönlendiren teknolojik gelişmeleri aktarmak, bu alanda başarılı olmuş iyi uygulamaları paylaşmak ve ilgili kurumlar arasında güçlü bir network oluşturmaktır. Blackboard sponsorluğunda Işık Üniversitesi Maslak Kampüsünde 21 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek bu etkinlikle, Türkiye'de uzaktan eğitim veya online destekli eğitim yapan veya yakın gelecekte bu sistemleri kullanmaya başlayacak olan, tüm akademik, idari ve teknik katılımcılar bir araya getirilerek, güncel gelişmeler ve sorunların tartışıldığı bir ortam hazırlanacaktır.

Sempozyuma katılım ücretsizdir. Sempozyuma katılım kontenjanı sınırlıdır. Erken önkayıt yaptıranların, kontenjan dahilinde kayıtları onaylanacaktır.
Etkinlik sponsoru Blackboard'tur.

Sempozyum Bilgileri